Hei, verden!

Velkommen til trafikkmannen! Her håper vi at alle som er interessert i trafikk, veg og bil kan finne sammen for å lære og diskutere og forhåpentligvis bli litt tryggere trafikanter? Trafikkmannen er politisk uavhengig og er ikke underlagt noen offisiell eller kommersiell aktør. Vi er også opptatt av trafikksikkerhet og miljø, og oppfordrer gjerne fotgjengere og syklister til å være med i debatten som vi håper etterhvert vil bli god og omfattende. Trafikkmannen kom på nettet i februar 2017, og vil trenge din hjelp i tida framover for å bli en uavhengig røst i det norske trafikkbildet!
Litt personlig: Redaktøren er for øvrig medlem i Miljøpartiet De Grønne – tro det eller ei! Min «guilty pleasure» er altså veg og trafikk og slikt. Jeg elsker motorveger!
Kom gjerne med ideer til hva vi skal skrive om!

One thought on “Hei, verden!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *